MFH Pulses

> Tevreden klanten

Bedrijfsinformatie MFH pulses

Mariët van NoortMFH staat voor: Mariët Food Holland. Eigenaar Mariët van de Noort is opgegroeid op een akkerbouwbedrijf – tussen de bonen en erwten. Op de akkers van haar vader zag ze de planten groeien en leerde ze spelenderwijs hoe de teelt, de oogst en de verkoop in zijn werk gaat. Zij studeerde Levensmiddelen-technologie aan de Landbouw-universiteit in Wageningen.

Vanaf 1998 tot heden is zij actief in de peulvruchtenindustrie, bij een grote variatie aan bedrijven in diverse functies en rollen, in en buiten Nederland. Door haar jarenlange specialisme in de relatief onbekende hoek van de plantaardige eiwitten (exclusief soja) beschikt zij over een brede werkervaring en een enorm netwerk in deze hoek, van telers tot verwerkers, van universiteiten en onderzoeksinstellingen tot industriële eindgebruikers.

Sinds 2002 is Mariët gevestigd als freelance levensmiddelentechnoloog, met als specialismen: peulvruchten en extracten daarvan; plantaardige eiwitten, voedingsvezels, vleesvervangers.
Van deze producten / ingrediënten kan Mariët u alles vertellen over de teelt, verwerking, toepassing, functionaliteit, marktkennis, inkoop en verkoop.

> Tevreden klanten